استشارات الحب و الزواج

فى واحد بحبه فعلا والله وهو بيقول انو بيحبنى بس...

فى واحد بحبه فعلا والله وهو بيقول انو بيحبنى بس عندوا ظروف الايام دى وباباه اخد منوا التليفون ومش عارف يكلمني الايام دى بس لما أقابله بحس عينوا بتلمع هو بيكلمنى وبيقولى اول ما أتخلص المشاكل الى عندى هرجع والله اكلمك احسن من الاول بس انا مش قادره على فراقه الوقت ده كله

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

تمت اجابة استفساركم سابقا على الرابط التالي /
الإنسحاب بشكل تدريجي

الرد من العميل

اصلا هو باباه مراقبه فى كل حته حتى المحل إلى بيشتغل فيه مراقبه بالكاميرات باباه مش مديه فرصه اصلا يكلم أصحابه حتى أصحابه مش بيكلمهم

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

لا تصدقي هذا الكلام فهذا كلام غير منطقي أبدا حتى لو كان والده يضع الكاميرات عليك أن تتأكدي تماما بأن من يحب يجد في كل عائق فرصة ومن يريد الإبتعاد يضع في كل فرصة عائق.
آمنت أن العلاقات بين البشر لا تقاس بالحب بقدر ما تقاس بالأمان.. الأمان الدائم، أن تستأمن أحدهم على عيوبك وزلاتك حتى على تلك الأمور التي تخاف قولها لنفسك، أن لا تشعر بضرورة في إخفاء بعض الأحاديث خشية أن تشوه صورتك."

الرد من العميل

هو قريبى ويعرفنى وانا بشوف الكلام ده فعلا هو مش بيقول كذب علشان يبعد

الرد من العميل

حتى لما بروح اشوفه فى بيتهم بيقولى اصبرى عليا حتى هو قال لصحبتى والله عايز اخطبها انهارده قبل بكره هو مستنى اخلص امتحانات وهياجى يتقدم

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

الإمتحانات على الأبواب وإن غدا لناظره لقريب انتظري لحين إنتهاء إمتحانته ولكن اذا لم يصدق بوعده فأطوي هذه الصفحة بشكل كامل ولى تنظري خلفك مطلقا مهما وعدك.
وكيفما وجد طريقة للحديث مع صديقتك فالأجدر به أن يكلمك والأولى أن يقول لك هذا الكلام بشكل مباشر.
ولكن وعلى جميع الأحول ولكي لا تشعري بأنك ظلمته إنتظري لحين إنتهاء فترة الإمتحانات وبعدها خذي القرار السليم.

الرد من العميل

هو كلم صديقتى فى الموضوع قبل ما الظروف تحصل معاه

الرد من العميل

وقلى انا بردوا وحساه صادق فى كلامه بس انا هصبر على ما الموضوع يخلص

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

هذا هو أفضل حل الآن ركزي في دراستك والإختبارات