استشارات الحب و الزواج

انا بنت بتعلق بالناس بسرعه لما بلاقي اهتمام وده...

انا بنت بتعلق بالناس بسرعه لما بلاقي اهتمام وده مأثر عليا معنديش أصحاب ولا حد احكيله دايما الناس ما بيفضلو معايا... من فترة اتعرفت علي شخص وتعبت كان دعمني وبعدها كان بيفكر نرتبط بعدين استغربت منه لانه جدي كمان يوم رجع في كلامه قال انه قلبه في حد وانه حرام نتكلم فانا رديت عليه انه غلط الي عملته أذيت نفسك واذيتني وفيه واحده مستنياك قالي انا بحبها لكن تكليف الزواج عاليه فانا رديت انه يعني انت شوفتني مناسبه وخلاص وأذتني فهوا شخص كويس وكان صريح معايا ومحترم فانا بعد كلام تعاهدنا علي الدعاء لبعض بس كده مش بينا حاجه وانا بعدت عنه لكن لما قولتله امسح الرقم بتاعي قالي خليه يمكن احتاج نصيحه... دماغي دايما بيفكر فيه مش عارفه ليه وكمان جايلي عريسين عايزه ارفضهم انا عندي 24سنه انا شغله وقتي كتير الحمدلله بس انا مشكلتي عفويتي وطيبة قلبي دائماً اتأذي من كل الي حواليا حتي لما اتخطبت اول مره اذاني ومشي حتي أصحابي وأهلي مش فاهمني فبحاول اكون انا كويسه مع الكل عشان ربنا يكرمني في حياتي ويعوضني....

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

لا ترفضي أي فرصة تأتي اليك لأجل أي شخص كان، صحيح أن تكاليف الزواج مرتفعة ولكنه لو نوى لتيسرت الأمور، هو إستخدم الطريق الأسهل وهي الإنسحاب لذا أعطي فرصة لمن يتقدم لك بشكل رسمي فربما يكون إنسان جيد والفرص لا تأتي للإنسان مرتين لذا إستغلي الفرص ولى تضيعيها مطلقا وفكري بنفسك وبالشخص الصادق معك وليس الشخص الذي يبحث عن فرص للإنسحاب.