الخبير المالي

دلوقتي حضرتك كنت ساحب المبلغ الي في فيزه المشتريات...

دلوقتي حضرتك كنت ساحب المبلغ الي في فيزه المشتريات وكل ما اطلب قرض يقولي الايسكور غير منتظم وعاوز اعمل قرض من بنك ميكونش متصل بالبنك المركزي علشان اسدد فيزه المشتريات فعاوز اعرف ينك ايه الي ممكن يعملي القرض
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع الخبير المالي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
شكرا

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

عميلنا العزيز للاسف الشديد فان موقع جوابكم لا يوجد لديه اي علم باي بنك او جهة تقوم بمنح قروض في مصر غير مرتبطة بالبنك المركزي.
يجب ان تحاول تعديل تقريرك الائتماني من خلال الانتظام بالسداد بشكل مستمر ولفترة طويلة قبل التمكن من الحصول على القرض الاضافي.