اختصاصي حاسوب

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته من فضلك أنا...

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته من فضلك أنا الاكونت اتهكر اتقفل وبعد عشرين يوم اتفتح وفي رسائل على الماسنجر محذوف من فترة أكتر من سنه هل ممكن استرجاع الرسايل تاني مع العلم إن الحساب الآن مفتوح ومش عارف ارجعه أعمل ايه لامان

إجابة الخبير: المهندسة خلود المجدلاوي

المهندسة خلود المجدلاوي

مهندس الحاسوب

خطوات استرجاع حساب فيس معطل
1- اضغط على الرابط التالي: اضغط هنا
2- اكتب البريد الالكتروني الخاص بالحساب المعطل.
3- اكتب اسم حساب الفيس كما هو موجود في الحساب المعطل.
4- حمل صورة هويتك (صورة اثبات شخصية ) من خلال الضغط على اختيار ملف (choose files) ثم اختيار الصورة من جهاز الهاتف او الحاسوب الخاص بك.
5- اضغط على ارسال.
6- ارسل الطلب عليك انتظار الرد من قبل ادارة الفيس بوك.