الخبير المالي

بعد السلام كنت مقدم علي قرض من البنك الاهلي ونزل...

بعد السلام كنت مقدم علي قرض من البنك الاهلي ونزل استعلام علي السوبر ماركت والمخزن والسكن وبعد كام يوم كلموني عشان افتح الحساب بخصوص المخاطر السوال هنا كام يوم عشان استلم المبلغ او ايه اللي هيحصل بعد كد

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

عميلنا العزيز اود ان اوضح لك انه بعد الحصول على الموافقة في العادة يتم صرف المبلغ خلال 3-5 ايام عمل ومن الممكن ان تطول المدة لفترة اضافية.
اما بخصوص اجراءات البنك فانه بعد تحصيل الموافقة يتم صرف المبلغ ومن ثم بدء خصم الاقساط من الفترة المتفق عليها.
بعض البنوك تقوم بمنح مهلة قبل القسط الاول لمدة معينة مثل 3 شهور.
بشكل عام فانه عند موافقة البنك انصحك بان تقوم بسؤال الموظف المسؤول عن الفترة المطلوبة ومتى تاريخ بدء السداد وجميع الامور الاخرى المتعلقة بالموضوع.