استشارات الحب و الزواج

السلام عليكم أنا مخطوبة ومكتوب كتابي ٤ شهور لكن مش...

السلام عليكم أنا مخطوبة ومكتوب كتابي ٤ شهور لكن مش حاسة إني مرتاحة خالص وكل يوم بفكر افسخ الخطوبة ؛ مش حاسة إنه فعلا الشخص المناسب ؛رغم إنه متفاهمين وبيحبني جدا ؛ بس مش قادرة أحبه ومش قادرة أكون مبسوطة بالخطوبة ؛ وكل مرة بدي لنفسي فرصة بس حاسة كأني بضغط ع نفسي رغم إنه كان اختياري؛ انصحيني أعمل إيه؛ ولو كنت فسخت الخطوبة كدا بكون اذيته ؛ واقله إزاي إني مش عايزة أكمل

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

بما أن الانسجام بينكم كبير وهناك تفاهم فلا تضيعي فرصة الإرتباط بإنسان بينك وبينه تفاهم عالي ، رغبتك بفسخ الخطوبة هي لخوفك من التغير والإنتقال الى حياة جديدة،وهذه مشاعر طبيعية ستزول مع مرور الوقت،لا تستسلمي لها ولى تفكري بهذه الطريقة،اجعلي كل تفكيرك منصب على حياتك الجديدة وكيف سوف تؤسسين أسرة جديدة تكون مملكنك أنت لوحدك.