استشارات الحب و الزواج

ازاى ممكن نتخلص من حب المراهقة واذا كان الطرف...

ازاى ممكن نتخلص من حب المراهقة واذا كان الطرف التانى مش سايبك فحالك وبيعملك مشاكل وكل شويه يدخل من رقم فيك يعتذر ولما نتواجه يقول انا مبحبكش وبتسلى بيك وده حد تانى

الرد من العميل

ده سوالى

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

كل ما عليك هو تجاهله وعدم الرد عليه وحظره من اي وسيلة تواصل ، وطالما انك قد تخطيت علاقتك به فلا تعطيه الاهتمام مهما حاول الاتصال بك ، لانه الان يتلاعب بك حتى لا يخسر مكانته عندك
وعند الرد عليه تعطيه الاحساس بالرضا ولكن تجاهلك التام له وعدم التاثر بما يفعله او ابداء اي ردة فعل ، سيجعله يعلم انك لم تعودي تحبينه وانك لن تتاثري بافعاله مهما فعل