استشارات الحب و الزواج

سلام عليكم اسكي معاذ السن ٢٢ مشكلتي بحب بنت بقالنا...

سلام عليكم اسكي معاذ السن ٢٢ مشكلتي بحب بنت بقالنا ٤ سنسن مع بعض وهي بتحبني جدا والمشكله ان اهلها مش بيحبوني من ساعت م عرفو اني بكلمها واتقدمت مره واترفضت مع اني قللت من كرامتي وحبيت ع راس اخوها وقولتلو لو عايزني اروح لامك البيت ابوس ع رجلها عشان ترضي عني اعمل كده مش عارف اعمل اي انا كل ده شاري البنت مش اكتر وهي مش عارفه تعمل اي معاهم وامها قالتلها لو اخر واحد في الدنيا مش هتخديه

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

عليك أن تتعلم قاعدة مهمة في حياتك سواء العاطفية أو الإجتماعية أو العملية وهي أن تطلب حوائجك بعزة نفس ودون تذلل لأحد ، فأنت لا تطلب حرام ولى تعتدي على أحد أنت تطلب يد فتاة للزواج الذي شرعه الله تعالى.
أما بالنسبة لموضوع أهلها فحاول مرة أخرى وتقدم لطلب يدها وخذ معك من يقوم بإقناعهم بك واذا وجدوا بأن متمسك بها وهي موافقة فمع مرور الوقت سوف يوافقون على زواجكم.