استشارات الحب و الزواج

السلام عليكم ؛أنا فتاة مخطوبة تقريبا ٣ أشهر ومكتوب...

السلام عليكم ؛أنا فتاة مخطوبة تقريبا ٣ أشهر ومكتوب كتابي يعني ؛ بس من وقت الخطوبة وأنا مش مرتاحة ؛أحيانا بكون عايزة أكمل واحيانا بدور ع طريقة لفسخ الخطوبة ؛ مش مبسوطة وبالي مش مرتاح ومش عارفة أعمل إيه؛خطيبي راجل متدين ومحترم بيشتغل ؛ بس حاسة في طبعه بخل بالهدايا بجيب اشياء رخيصة وتافهة؛ واحيانا مبجيبش حاجة ولما تيجي سيرة الفلوس مبسمعش غير كلمة توفير ؛ وكل م استخير ربنا أشوف أحلام مش كويسة مش عارفة أعمل إيه؛ رغم إنه شويا خام وملوش اله علاقات سابقة وخايفة أتخذ قرار فجأة كدا واصدمه لأني مبنكرش إنه طيب جدا بس أنا مش قادرة أستريح؛ انصحيني أعمل إيه

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

الرجاء كتابة حلمك كاملا و بشكل واضح حتى نتمكن من تفسيره لك بشكل صحيح

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

تمت اجابة استفساركم سابقا على الرابط التالي /
التردد فترة الخطوبة