Dream Interpreter

حلمت ان صحبتي عندى هي و اختها الصغيره و بعد كدا...

حلمت ان صحبتي عندى هي و اختها الصغيره و بعد كدا ببص ف الصاله لقيت سته تماسيح منهم اتنين كبار اب و ام و كان خارج من الاوضه بتاعتى راحل اسود طويل اول م شاف بابا و سلم عليه انفجر و بقا زى الاعصار و بلع اخت صحبتي و ناس تانيه بعد مدا حاولنا نتخلص من التماسيح الصغيره لحد م اتبقي ثلاثه اتنين صغيرين و الام لقيتم ف الشارع نزلت وراهم حاولت اطلعهم و طلعت الام متكسره ل مكعبات بعد كدا اتشكلت تانى ف الشقه لتعبان ضخم و كان داخل ع بابا روحت مسكت ديله جاامد و قعت اضرب فيه لحد م جه ورايا انا دخلت اوضه و قفلت الباب لقيت التعبان وشه دخل حته من الباب ف قعدت اضرب فيه
Dream Analyst's Assistant: Can you explain the dream in detail so that the expert gives you an accurate and detailed interpretation?
داكل حاجه
Dream Analyst's Assistant: Anything else you want the interpreter to know before I connect you?
Ok

إجابة الخبير: Tahseen Fathi

Tahseen Fathi

Dream Interpreter

رؤيا التماسيح والثعابين لا تحمد فقد تعبر بمخاوف وقلق في حياتك ,وتعبر الرؤيا بمشاكل في حياة صاحب الرؤيا ,وقد تعني الرؤيا تعب روحي ومشاكل صحية ,والثعبان في المنام يفسر بالغدو الخبيث الماكر المتربص ووجوده المكان يعني ان ذلك العدو يتربص بك لبث سمومه في حياتك ,فعلى من رأه ان ينفث عن شماله ثلاثا وان يستعيذ بالله وان يحصن نفسه بالاذكار والرقية الشرعية وبإذن الله لا يضره كيد انس ولا جان,الاعصار في المنام يدل على شدة الغضب , والاعصار يدل على سوء الاحوال وتقلب احوالك واوضاعك , والاعصار يدل على الخوف والقلق , وقد يكون تحذير وتنبيه من الله لكل عبد لاه غافل غير مبال في امر دينه , وقد قال تعالى وَمَا مَنَعَنَا أَن نُّرْسِلَ بِالْآيَاتِ إِلَّا أَن كَذَّبَ بِهَا الْأَوَّلُونَ ۚ وَآتَيْنَا ثَمُودَ النَّاقَةَ مُبْصِرَةً فَظَلَمُوا بِهَا ۚ وَمَا نُرْسِلُ بِالْآيَاتِ إِلَّا تَخْوِيفًا (59)والاعصار يرمز لضعضعة الاوضاع الاسرية و الزوجية او اشتداد مرض المريض