استشارات الحب و الزواج

دكتور انا دلوقتي فيه ولد بيحبني بقاله ٥ سنين و انا...

دكتور انا دلوقتي فيه ولد بيحبني بقاله ٥ سنين و انا مكنتش بحبه كنت بكلمه وقت فراغ و اسيبه بحجه اهلي عرفو و كنت بكلم غيرو و دلوقتي انا بقيت عاقله و انا و هو حاليا مع بعض و هو بيحبني جدا جدا و انا بموت فيه بس كل اللي انا كنت بكلمهم صحابه و خايفه يعرف من برا مع العلم هو فاكر اني مع كل مره ببعد بيبقي عشان اهلي و انا مش عايزا اخسرو عشان خطري سعدوني

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

بما أن الله تعالى قد ستر عليك ولم يخبره أحد من أصدقائه ، أنت أيضا لا تخبريه وأطوي هذه الصفحة ،ولكن إياكي أن تعاودي الحديث معهم مرة أخرى.
إقطعي أي تواصل معهم وأخلصي لهذا الشاب الذي أنت معه الآن.