استشارات الحب و الزواج

انا مرتبطة بواحد هو كويس جدا و بيحبنى اوى و مخلص و...

انا مرتبطة بواحد هو كويس جدا و بيحبنى اوى و مخلص و احنا مع بعض بقالنا ٥ سنين، بس فيه حاجات بضايقنى شوية، انا اخر همى الماديات بس غصب عنى ساعات بيكون نفسى يفاجانى او يودينى مكان رومانسى نتعشى سوا او يعملى مفاجاة او مثلا يجيبلى هدية من غير اى مناسبة، هو مش بحجم الهدايا او كده بس الفعل نفسه انه يفأجانى عشان يفرحنى، انا دايما بجيبله هدايا اقيم منه و ساعات بجيبله هدايا بدون مناسبة و مش مستنية منه حاجة بس العشم بس او غصب عنى لما بشوف مثلا بنات كتير زى بيتعملهم مفاجات و حاجات كتير بقول هو انا ماستهلش كده و لا ايه و مش ببص لغيرى و الله انا بقول دايما الحمد لله على كل حاجة، حاولت المح بالكلام قبل كده بس قالى انه ظروفه المادية ساعات كان مش بيرد او يهرب او يغير الموضوع و ساعات بيقول ظروفه المادية او انه مش بيعترف بالكلام دا (مثلا زى عيد الحب، مش بقول يجيبلى هدية فيه بس انه حتى بخرجنى خروجة حلوة او يجيبلى حتة وردة) لمح بطريقة غير مباشرة ان انا مش لازم افكر فى الحاجات دى و حسسنى ان انا مثلا تفكيرى كده غلط او انه ممكن يكون مادى و ان انا بفكر فى كده و بس مع ان دا مش تفكيرى بس هو دايما بيدفعلى لما بننزل فى حتة. هل انا فيا حاجة غلط ؟

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

اذا كان قلبك يقول لك بأن هناك شيء خاطئ فهو فعلا كذلك،البخل أبشع صفة ممكن أن تكون برجل مهما كان به من صفات جيدة.
الوضع المادي ليس مقياس فهناك من يكون كريم بأقل الإمكانيات المادية.
صارحيه بالموضوع وقولي له ما تشعرين به وأستمعي لتبريره،وتقوفي بشكل تام وقطعي عن تقديم الهدايا له مهما كان شكلها وراقبي طريقة تعامله معك لفترة ، في البداية توقفي عن تقديم الهدايا لفترة دون أن تفتحي الموضوع معه وراقبي سلوكه معك، فربما يكون ارتباطه بك مجرد إستغلال واذا ظهر لك ذلك ابتعدي عنه.

الرد من العميل

هو مقدرش اقول عليه بخيل لانه بيدفعلى على طول لما بننزل سوا و بيجبلى هدية بس فى عيد ميلادى و مبتكونش قيمة اوى دايما الهدايا بتاعتى اغلى منه، هو ابعد ما يكون عن الاستغلال بس انا مش عارفة ليه مش بيعبر باقل الامكنيات زى ما قلتى هل اصارحه على طول و لا اجرب اغير طريقتى ؟

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

اذا كان يحضر لك الهدايا حتى لو كانت بسيطة فهو ليس بخيل بل وضعه المادي لا يسمح بإحضار هدايا غالية الثمن
اذا كان وضعه لا يسمح وبإمكانك التحمل لظروفه المادية فحافظي على علاقتك به وحافظي عليه.