ميكانيكي

عندى عربيه النترا موديل ١٩٩٤ خليجى الموبينه...

عندى عربيه النترا موديل ١٩٩٤ خليجى الموبينه مبتشتغلش غير ٢ بس ولما روحت علشان اكشف على الكنترول غيرت البروسسر بس برضك العطل زى ما هو. السؤال / انا لو جبت كنترول إستراد اركب عالطول ولا محتاج يتعرف على العربيه؟

إجابة الخبير: المهندس محمد الصالح

المهندس محمد الصالح

مهندس سيارات

عدم عمل المحرك الا الشمعه ٢ في سيارتك هونداي النترا  موديل 1994 يدل على ان المشكله في ما يلي :
١. مشكله في الشماعي .
٢. مشكله في البخاخات.
٣. مشكله في المحرك .
٤. مشكله في موزع الكهرباء .
الحل كالتالي:
١. الكشف على الشماعي .
٢. الكشف على البخاخات.
٣. الكشف على  المحرك .
٤. الكشف على  موزع الكهرباء .
كما هو مبين بالفيديو رابط مشكلة الشماعي