اختصاصي حاسوب

EEG has how much dirham

إجابة الخبير: المهندسة خلود المجدلاوي

المهندسة خلود المجدلاوي

مهندس الحاسوب

Costs for an EEG Test can range from $200 to $700
Approximately 750 -2500AED

The cost varies according to the case, the center and the doctor’s fee, and based on the search results in the Google engine, it was found that there are the best 4 hospitals for which people have been nominated, and you can inquire through them:
AIRIS Imaging and Diagnostic Center LLC
Address: Amman Street, Opp. NMC Hospital, Near Mega Mart, Al Nahda 1, Dubai. Pobox, 24535 - United Arab Emirates
Phone: +971 4 852 5916
PRO AGE MEDICAL CENTER
Address: Al Badaa - Dubai - United Arab Emirates
Phone: +971 56 888 5343
Prime Hospital
Address: Airport Road Al Garhoud Next to Le Meridian Hotel - Dubai - United Arab Emirates
Phone: +971 4 292 9777