محامي

كلامك مفهوم استاذ وليد لكن انا الاول محتاج اعرف...

كلامك مفهوم استاذ وليد لكن انا الاول محتاج اعرف اذا كانت فعلا في قضية او مفيش وبعدين اوكل حد وطبعا اكيد ده بنسبة ليك على السستم تقدار تساعدني فية شكرا

إجابة الخبير: المحامي وليد الحلو

المحامي وليد الحلو

محامي

يرجى التكرم بالعلم  الى انه  وطبقا للمعطيات الوارده الينا  في استفساركم   واستكمالا  لاجابتنا السابقه لكم    ففي حال  ان اقيمت دعوى الخلع  من الزوج فيتم اعلانك  على اخر عنوان لك  في مصر  وبالتالي  ان تم الاعلان على يد محضر  فهذا يعني وجود دعوى مقامه عليك   ويمكن  معرفه ذلك  من خلال التواصل  مع اقاربك  في موطنك   كل الاحترام لكم