الزواج و الإرشاد الأسري

كنت عايزة استفسر عن الضحك اللي من غير سبب والكتير...

كنت عايزة استفسر عن الضحك اللي من غير سبب والكتير دا وحتي في وقت الامتحانات بضحك وحتي لو حليت وحش بضحك وكأنه مش هاممني حاجه هو دا طبيعي ولا اي

إجابة الخبير: إيناس بارود

إيناس بارود

دكتورة نفسية

ذلك الضحك المتكرر والمستمر وبدون اسباب حقيقة للضحك ان الاستمرار فيها يجعلها عادة من العادات السلبية ،
والتي يمكنك ان تساعد نفسك في الابتعاد عنها بان تشتت ذهنك وتركيز حين تشعر بتلك الرغبة للضحك بان تغير مكانك او ان تخرج الى مكان اخر ،
ان تجعل لنفسك نظام متجدد في الحياة يتخلله انظمة رياضية حركية وذهنية متعبة ،
ايضا لابد من ان تبتعد عن المثيرات والامور والاسباب التي تجعلك اكثر اثارة للضحك