استشارات الحب و الزواج

ممكن اعرف المشكله الي حصليت دي وحياتي بظيت بسببها

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

يرجى التكرم بتوضيح إستفسارك وعرض المشكلة حتى نتمكن من مساعدتك في أسرع وقت ممكن أهلا بك.

الرد من العميل

انا بكلامها بقالي ٣ سنين محديش يعرف حاجه بس اختها دي شقيت من قرايب اني بكلامها تمم فجأه بابها قلها هاتي الفون اشيلو يومين وهيا قافله الواتس وكل حاجتها بي رموز اختها دي مبكلامهاش الفون يقع في اديها تفك كل حاجه وتخوش على الواتس نخود المحداثه اسكرين انا وهيا وتخالي اختها ومامتها تشوف المحداثه وعرفني اوووي ومحديش اكلام معيا وبي الحله دي خسرنا بعد بس بتكلامني مش زاي الأول وحسيس اني مش عايزه تكلامني تاني من كلامها وهيا تعبيت اربع ايام مبكلامش ومحليل وكدا من الزعل نفسي اعرف بعد ثلاث سنين ودا يحصل ازاي

الرد من العميل

او عايز افهم هيا عايزني تاني واله لا تاني حاجه هيا مخطوبه غصبن عنها وهيا مش عاوزه وحوليت معا خطبها كتير والواد ماسك مش عايز يفسخ بس هوه عارف اني هيا بتحبني وبتكلامي ومش عايز يفسخ بردو دلوقتي عايز اعرف اي رد فعلها واله اي الموضوع ده بي الظبط عشان مش فاهم حاجه مش بعد ٣ سنين دا يحصل وتاني حاجه انا بحبها بجد وعايزها وربنا الي يعلم

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

هناك في الدنيا ما يسمى نصيب وبما أن الله تعالى قد صرفها وأبعدها عنك حتى لو أن هذا البعد مؤلم بالنسبة لك في الوقت الحالي إلا أن من ورائه حكمة عظيمة وخير كبير لك لا يعلمه إلا الله تعالى.
لذا وبما أنها خطبت لغيرك فمن الرجولة أن تبتعد عنها ولى تحاول أن تعرف خطيبها أي شيء عن علاقتكم.
أنت لا تعلم الضغوط التي مورست عليها لتتم هذه الخطوبة فمن المؤكد بأن أهلها قد أجبروها كونها تحبك.
وتأكد ما كتبه الله من نصيبك لن يأخذه أحد غيرك.