الخبير المالي

والله احنا واخدين قرض ب٣٥٠٠٠ ودفعها زي ٣٣٥٠٠ وكنت...

والله احنا واخدين قرض ب٣٥٠٠٠ ودفعها زي ٣٣٥٠٠ وكنت عايزه اعرف باقي كام بالظبط علي سنتين

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

عميلنا العزيز اود ان اوضح لك ان الموضوع يعتمد على عدة امور مثل قيمة القرض الاصلية بالاضافة الى مدة السداد الكلية ونسبة الفائدة.
في حال كانت المعلومات هذه متوفرة لديك فانه في حال تزويدي بها فسوف اقوم بمنحك المعلومات المطلوبة.
او من الممكن ان تقوم بالتواصل مع البنك سواء هاتفيا على خدمة العملاء او من خلال التوجه الى الفرع للسؤال عن الموضوع.