الخبير المالي

عايزة ابطل الفيذا والبطاقة لأن اوراق سرقت فى حادث...

عايزة ابطل الفيذا والبطاقة لأن اوراق سرقت فى حادث اصابنى ولن اقدر على الخروج. عايزة رقم بنك ناصر فرع المنصورة

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

عميلنا العزيز ارجو التكرم باتباع الرابط التالي وفيه تفاصيل ومعلومات الاتصال ببنك ناصر فرع المنصورة من الممكن ان يكون مفيد جدا لك
بنك ناصر فرع المنصورة
كما انه من الممكن ان تتواصل مع البنك عبر الخط الساخن على الرقم 16868 لشرح الحالة وطلب ايقاف البطاقات البنكية.