الخبير المالي

انا معايا٢٠٠جنيه من٢٠٠٧ ممكن اعرف من حضرتك ابعها...

انا معايا٢٠٠جنيه من٢٠٠٧ ممكن اعرف من حضرتك ابعها فين أو أتواصل معا مين

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

عميلنا العزيز اود ان اوضح لك ان العملات القديمة يتم تقييمها او عملية بيعها في حال كانت قديمة جدا او نادرة ولكن العملة المذكورة من قبلك ليست قديمة ولا نادرة ولا اتوقع ان تحمل اي قيمة.
من الممكن ان تحاول عرضها على مواقع البيع عبر الانترنت مثل OLX لمحاولة معرفة السعر المعروض لك مقابلها.
اما في حال كنت تقصد امر اخر ارجو التكرم بتوضيح المطلوبة حتى اتمكن من خدمتك بشكل افضل.