ترجمة

اريد ترجمة احترافية لهذا النص 21st Century...

اريد ترجمة احترافية لهذا النص 21st Century English for Libya is a modern, engaging course, which integrates a general English syllabus 2- The course gives students the opportunity to expand their knowledge of English and become more fluent users of the language. 3- It also encourages the students to develop their study skills and start to become independent language learners, by providing them with ideas on how to continue learning outside the classroom. 4- Tips on grammar and other language skills are presented regularly in order to help students begin to understand language patterns in English. 5- The content and approach of the course reflect the fact that, as well as using English in class, the students will increasingly need to use English in the ‘real world’. 6- The emphasis of the course is therefore on English as an international language, and on the students’ long-term as well as short-term goals.

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

تعتبر دورة تعليم اللغة الإنجليزية للقرن الحادي والعشرين في ليبيا دورة حديثة وتفاعلية حيث تدمج منهجا إنجليزيا عاما

2- تمنح الدورة الطلاب الفرصة لتوسيع معرفتهم باللغة الإنجليزية وأن يصبحوا أكثر طلاقة في استخدام اللغة.

 3- تشجيع الطلاب على تطوير مهاراتهم الدراسية والبدء في أن يصبحوا متعلمين لغة ومستقلين ، من خلال تزويدهم بأفكار حول كيفية مواصلة التعلم خارج الفصول الدراسية.

 4- يتم تقديم نصائح حول قواعد اللغة والمهارات اللغوية الأخرى بانتظام من أجل مساعدة الطلاب على البدء في فهم أنماط اللغة الإنجليزية.

 5- يعكس محتوى الدورة ونهجها حقيقة أن الطلاب، بالإضافة إلى استخدام اللغة الإنجليزية في الصف، سيحتاجون بشكل متزايد إلى استخدام اللغة الإنجليزية في "العالم الحقيقي".

 6- ولذلك فإن تركيز الدورة التدريبية ينصب على اللغة الإنجليزية كلغة دولية، وعلى أهداف الطلاب على المدى الطويل وكذلك على المدى القصير.