تفسير الأحلام

حماتي حلمت ان انا لابسه عباءه بتاعتها من العبايه...

حماتي حلمت ان انا لابسه عباءه بتاعتها من العبايه ديت حلوه قوي على وبنتها بتقول لها دي جميله عليها تعالى شوفيها وهي عايزه تخليني اقلعها بس مش عارفه تقول لي كده

إجابة الخبير: كايد محمد

كايد محمد

مفسر الاحلام

رؤيا الثياب. وشراءها  أولبسها. رؤيا طيبة وتدل على العفة والطهارة وزيادة في الإيمان والعمل الصالح والحسنات , وتدل على العلم النافع والعمل الصالح , وربما دلت على الزواج للأعزب والذرية للمتزوج , والعمل والرزق للفقير والمحتاج , وتدل على راحة النفس وهدو البال وإنشراح الصدر ,وذهاب الهم والغم والتعب, وتدل الثياب على الخلق للانسان وكلما كانت نظيفة دلت على اخلاق عالية وصفات طيبة وحميدة ان شاء الله .