الزواج و الإرشاد الأسري

سلاموا عليكم ليا واحد صاحبي واكتر من اخويا 7 سنين...

سلاموا عليكم ليا واحد صاحبي واكتر من اخويا 7 سنين صداقه والعلاقه بينا كويسه جدا واعرف اهله وهو يعرف اهلي وقريبين جدا لبعض بس بقالنا سنه دلوقتي ف مشاكل بدون اي سبب ونقعد بالشهر منتكلمش بسبب انه مستنيني اكلمه وانا مستنيه يكلمني وبنعاتب بعض بس بعدها بيومين تلاته يحصل مشكله تاني ونرجع تاني منتكلمش بس ف نفس الوقت دا اخويا وصديق عمري ووجوده ف حياتي مهم الموضوع دا مضايقني جدا وبيخليني دايما مكتئب ولان مش متخيل ازاي يبقا ف بينا زعل كدا
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا شكرا

إجابة الخبير: إيناس بارود

إيناس بارود

دكتورة نفسية

الصداقة من العلاقات المهمة والجيدة والضرورية في الحياة ولكن جزء من العلاقات الاخرى التي قد تتعطل ويتخللها خلاف ايضا ،
 لذلك فيمكنك حل الخلافات بالتعرفي على اسبابها والابتعاد عنها ، ايضا لابد من التحاور بينكم والتعاتب والتسامح وحل الخلاف اما بشكل مباشر او غير مباشر ويمكنك الاستعانه بصديق مقرب منكم ايضا لتقريب العلاقة ومنحها فرصة من جديد للحياة واسترجاع العلاقة .