محامي

انا دوقت كنت مكنسل اقامه في 3شهور ودقت عملت اقامه...

انا دوقت كنت مكنسل اقامه في 3شهور ودقت عملت اقامه تاني وقعدت في 3شهور برضو ممكن اكنسل بعد مكنسل ممكن يجي استباعات

إجابة الخبير: المحامي وليد الحلو

المحامي وليد الحلو

محامي

يرجى التكرم بالعلم الى انه  وطبقا للمعطيات الوارده الينا في استفساركم  وبالاشاره الى قانون الاقامه الاتحادي  ففي حال  ان كنت لك الاقامه  وتمت الكنسله لااكثر من مره  وفق الوارد في استفساركم مع رغبتك حاليا بكنسله الاقامه  لايتم استباعدم او ابعادك  طالما  ان الامر    يسير بالشكل القانوني  وبالتالي  ان تمت الكنسله   يمكن اعاده الحصول على الاقامه بنفس ذات  الطريقه بالمره الاولى  والثانيه  ويمكن مراجعه الهيئه الاتحاديه للهويه والجنسيه  ومعرفه التفاصيل   بهذا الشان  هذا بشكل عام