استشارات الحب و الزواج

ارتبطت بشخص ١٠ سنين ارتباط وخطوبه كنت غاط فيهم...

ارتبطت بشخص ١٠ سنين ارتباط وخطوبه كنت غاط فيهم وكان مؤذي بكل الطرق وكان سبب من اسباب عدم بعدي هي ان حصل بينا علاقه واني حبيته بشكل جنوني خاني كتير واذاني وكان بيغلط ويمد ايده مؤخرا وقت الخطوبه اهله خطبوني بس قالو هتبقي ف السر مش هنعرف الناس وعلشان متفكروش اننا بنلعب جبنا هديه للعروسه وجابو هديه دهب بعد عشر سنين حصلت بينا مشكله دلوقتي كبيره كانت بدايتها انه عمل علاقات جنسيه كتتتير ومكنتش. كدا وبدا يحب وقرر يبعد وانا كنت حامل وطلب ياخد الدهب وانا كنت بعت الدهب لظروف عندي طبغا بعد ماقالي لو محتاجاه ف حاجه بيعيه سابني ف وقت الحمل وبيهددني بكل حاجه بينا وانه هيتكلم للكل ويبعت صور لو مشش اتصرفت ف الدهب او اهلي ادوله فلوس ولو فكرت ارتبط او اتخطب بس علشان اسكت اهلي وزن المجتمع لو خطوبه مؤقته هيبعت. وبالفعل كل شويه يعمل حاجه لما مسمعش كلامه وبدا يطلبني ف علاقات بطريقه غريبه وعايز دابما علاقات جماعيه انا مش عارفه اعمل ايه ولا عارفه افكر ولا اتصرف

الرد من العميل

في تفتصيل

الرد من العميل

في تفاصيل كتتتتتير بس معنديش قدره احكي وانا ف سجن من اهلي واهلي صعايده لما بس عرفهم اني كنت بكلمه من وراهم كنت هموت

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

هل أنت الأن على ذمته بالشرع والقانون؟؟ يجب أن يعلم أهلك بما يطلبه منك ويضعوا له حد فهذا الموضوع لا يسكت عليه أبدا وما يطلبه منك منافي للدين والعادات والتقاليد وكل شيء إسمه قيم أخلاقية، حتى لو أجبرت للتوجه للشرطة وحماية الاسرة لمساعدتك لا تترددي بذلك مطلقا قبل أن يورطك بمواضيع تدمر حياتك وسمعتك وتخسرين كل شيء حتى طفلك.

الرد من العميل

العلاقه سر للاسف وهو مستغل دا علشان عادات المكان اللي انا فيه لو الاهل عرفو الموضوع بيكون فيه قتل

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

الموضوع سر الآن ولكنه سيكشف في حال أنجبت لذا عليك أنت وأهلك أن تتصرفوا قبل أن تنجبي يوجد قانون يحميك إلجئي له،بماذا سيفيدك الناس في حال خسرت حياتك أو دخلت في هذا النوع من العلاقات في كلا الحالتين سيتكلمون.
ما دام أهلك اللذين بالبيت يعرفون فلا تفكري بغيرهم وحلي مشكلتك قبل أن تسوء الأمور أنت الآن مرتبطة به بالحلال سواء سر أو علن أما اذا أوقعك بالمعصية فسيقع كل اللوم عليك ووقتها فقط سوف تسيئن لأهلك.
لا تشعريه بأنك ضعيفة وخائفة منه أو أنه يذلك كون الموضوع سري فكلما ضعفت أمامه سوف يستغل هذا الأمر لصالحه.