تعليم اللغات

اريد طريقه كتابه narrative للاطفال Legend has it...

اريد طريقه كتابه narrative للاطفال Legend has it that there is a secret world that you can only access from your mirror. You think you might have seen this mirror in the attic... 2. In the depths of an ancient forest, a huge tree stands in the center. Some say it protects the forest from evil. While walking in the woods, you see a big hole in the tree. Decided to see what's inside... 3. What would you do if every tree you passed by started whispering your name? خاص بهذا الموضوع كيف الطريقه

إجابة الخبير: سلامة السيد

سلامة السيد

معلم لغات

يمكنك الاستعانة بالروابط التالية لمعرفة خطوات المتابة الصحيحة بطريقة روائية للاطفال
Narrative Writing Steps
Creative Writing for Children
Narrative Writing lesson for kids
Narrative Writing for children