دكتور الشريعة

لو سمحتى كنت حابة استفسر انا نزل عندي افراز بلون...

لو سمحتى كنت حابة استفسر انا نزل عندي افراز بلون الدم كدا بطني بتوجعني عشان الدورة الشهرية هتيجي فى العادة اما بينزل الافراز ده بوقف صلاة عشان البريود بتنزل بس لحالا هى مانزلتش هي البريود مش منتظمة عندي يعني مالهاش معاد محدد حاليا سؤالى اوقف صلاة والا استحمى واصلى والا اتوضى عادى والا اى
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا،شكرا لحضرتك

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

إن استفساركم غير واضح الرجاء التوضيح المقصود بمتى ينزل عليك الإفرازات تحديدا حتى نتمكن من المساعدة والله الموفق