اختصاصي حاسوب

Am in dubai need help for cancer treatment

مساعدة الخبير: هل تم زيارة طبيب حول هذا الأمر؟ هل تم تناول أي أدوية؟
Have see a doctor but meanwhile no any medications taken due to luck of finacial
مساعدة الخبير: هل هناك أي شيء مهم في التاريخ الطبي يجب أن يعرفه الطبيب؟
Test few weeks ago for cervical cancer at early stage

إجابة الخبير: المهندسة خلود المجدلاوي

المهندسة خلود المجدلاوي

مهندس الحاسوب

The best cancer  doctors according to the search engine and the opinions of people in your area
Al Zahraa Private Hospital - Dubai
Address: Sheikh Zayed Road - Al Barsha - Al Barsha 1 - Dubai - United Arab Emirates
Phone: +971 4 378 6666
American Hospital
Address: 12 American Hospital - 15th Street - Oud Metha - Dubai - United Arab Emirates
Phone: +971 4 377 5500
Al Zahraa Private Hospital - Dubai
Address: Sheikh Zayed Road - Al Barsha - Al Barsha 1 - Dubai - United Arab Emirates
Phone: +971 4 378 6666