الشعر

السلام عليكم لو سمحت عندي حضرتك انا عندي جفاف شديد...

السلام عليكم لو سمحت عندي حضرتك انا عندي جفاف شديد في فروه الراس وشعر هايش وخشن ويوجد قشره لا تنقطع استخدمت انواع شامبو كتير بس مفيش اي نتيجه منها كلير ونزيورال الطبي وانواع تانيه كتير حاولت ارطب الفروه بالزيوت الطبيعيه بس مفيش نتيجه مع وجود تساقط للشعر

الرد من العميل

حضرتك انا كل ما استخدم اي كريم شعر فروه الراس تهيج واحس شعري مشدود وحاسس ان فروه الراس متشققه من الجفاف وكل ما استخدم الشامبو المضاد للقشره تزيد اكتر ارجو الرد

إجابة الخبير: الدكتور ناصر عطالله

الدكتور ناصر عطالله

طبيب

تمت اجابة استفساركم سابقا
على الرابط التالي /
جفاف فروة الراس و قشرة الراس و تساقط الشعر
.