تفسير الأحلام

السلام عليكم انا وولد عايزين نتزوج لكن انا مصرية...

السلام عليكم انا وولد عايزين نتزوج لكن انا مصرية وهو افغاني وقال لباباه لما سافر بلده لكن باباه رفض عشان بلد بعيد من بعض ومختلف واحنا عايزين نتزوج وصلينا استخارة علي زواجنا هو صلي استخارة بعد الساعة ١ بليل وشاف حلم ان في كام بنات من بلده جايين ليه وعايزين ان هو يخطبهم لكن ميحصلش حاجة وكلهم بيمشوا بعدين وواحدة تيجي وواحدة تمشي لكن مخطبش احد منهم وكلهم بيمشوا ومشافنيش انا في الحلم ، ده تفسيره ايه يا شيخ؟
مساعدة مفسر الأحلام: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
وانا صليت استخارة بعد الساعة ١ بليل مشفتش حاجة بعدين صليت تاني بعد الفجر برضه مشفتش حاجة بعدين صليت تالت مرة الساعة ٩ الصبح لما قمت اصلي الضحي وفي الوقت ده شفت حلم ان انا والولد ده ماشيين في مكان مع بعض وقلتله انت ليه مش بتعلمني لغتكوا عشان افهم مامتك وباباك قالي اعملك امتي قلتله لما نخطب بعد خطوبة بتاعتنا علمني وضحكنا وقالي ماشي ، فهل ده يعتبر حلم عادي ام استخارة انا شفته بعد الساعة ٩ الصبح وصحيت الساعة ١١ ، والعلم الولد ظه بيعرف يتكلم مصري عشان بيدرس هنا في مصر

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

الجزء الأول الذي رآه هذا الشخص لا يدل إلا على حديث نفس منه وكونه لم يراك يفسر بأن ارتباطكما لم يحدث بعد, الرؤيا الثانية تدل على بشارة لك من الله تعالى بأنه يجمع بينك وبين هذا الشخص في خير فالمشي مع بعض يدل على الإرتباط وما دامت نيتكما الزواج فإن الله تعالى ييسر لكما ذلك ويعينكما عليه قال تعالى(وَآتَاكُم مِّن كُلِّ مَا سَأَلْتُمُوهُ ۚ وَإِن تَعُدُّوا نِعْمَتَ اللَّهِ لَا تُحْصُوهَا ۗ إِنَّ الْإِنسَانَ لَظَلُومٌ كَفَّارٌ)