استشارات الحب و الزواج

انا في تالته اعدادي وبحب واحد في طب المهم هوه ابن...

انا في تالته اعدادي وبحب واحد في طب المهم هوه ابن المدرس بتاعي وكان بييجي يساعد باباه في الدرس وانا انجذبتلو جدا وبعدها حسيت بمشاعر غريبه وبقيت بكراش عليه ودخلت مره اعترفتلو بحبي بس هوه معرفش انا مين بس في الآخر بلكني وصحبتي لما عرفت ان انا بحبه اتجننت وعايزه تروح تكلمه وتقوله انعا بتحبه مع انها مصاحبه وانا مضايقه وبتقعد تقول علي الولد اللي انا بكراش عليه ده انها بتحبه وكده ومش مراعيه مشاعري خالص ونفسيتي متدمره ومش عارفه لا اذاكر ولا اعمل حاجه وبجد لو عرفت ان هما ارتبطوا انا هنتحر وكل انا ابعتلو ريقويست علي الانستا يتجاهلتي وميقبلنيش وهيه لما بعتتلو قبلها وعادي جدا ارجوكي قوليلي حل للمشكله دي

الرد من العميل

حل مشكلتي

الرد من العميل

تقريبا ٥ شهور

الرد من العميل

لا

الرد من العميل

لا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

هي ربما عرفته على نفسها بشكل مباشر فقبل صداقتها وليس لأنه أحبها أو يريدها، هو في كلية طب وكلية الطب تتطلب الكثير من الجهد ولن يكون له وقت لها وعنده العديد من الفتيات من نفس مستواه الفكري والتعليمي أي بمرحلة الجامعة،فلا تقلقي بشأنها والتي تجمع أكثر من شاب بنفس الوقت سمعتها فتاة لا تتمتع بسمعة حسنة وأساسا لا يجب  أن تكون صديقتك أو بيت أسرارك.
تعلمي بأن تقضي حوائجك بالكتمان ولى تخبري أحدا عن هذه الأمور مطلقا حتى لا تفسد.
في الوقت الحالي ناجحك هو الأهم ومستقبلك هو الأهم من كل هذه الأمور،ركزي على دراستك واذا كان موضوع هذه الفتاة يشغلك بإمكانك أن تخبري هذا الشاب بهويتك وأنك خفت من ردة فعله وأنك أضفته لتسأليه عن تخصص الطب لأنك تفكرين بالالتحاق بهذه الكلية.
وصديقتك لا تخبريها ولى تتحدثي معها بالموضوع أبدا.

الرد من العميل

باعتالي دلوقتي بتغيظني انو قبل طلب المتابعه بتاعها ومقبلش بتاعي

الرد من العميل

وشكرا هحاول اركز في مذاكرتي اكتر ️

الرد من العميل

طب ازاي اعترفله؟

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

عن طريق الأنستجرام ارسلي له رسالة أو أخبريه بشكل مباشر اذا حصل مجال عندما يأتي مع والده

الرد من العميل

بس انا خايفه لو عرف ان انا يقول لوالده اللي هوه الاستاذ بتاعي وتحصلي مشكله

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

إذن الحل بأن تطوي هذه الصفحة وتختاري معركة أخرى لحياتك تكونين قادرة على دخولها وكسبها ، فنحن وحدنا نملك حرية إختيار معاركنا ودخولها في هذه الحياة والمعركة التي تتوقعين بأنك غير قادرة على خوضها إنسحبي منها.
أنت الآن في مرحلة دقيقة من حياتك دراستك هي الأهم وبعدها تأتي باقي التفاصيل.

الرد من العميل

بس انا كل اما اجي انساه صاحبتي تيجي و تفكرني بيه وهيه مسببالي مشاكل بتحب تغيظني وبتضايقني واي حاجه بحبها وبحب اعملها تقولي ايه القرف ده وكده وبصراحه نفسيتي بايظه ومش عارفه اركز في مذاكرتي خالص

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

أي شخص يجعلك تشعرين بأنه يشدك للوراء ويكون سبب في إحباطك سواء هي أو غيرها أخرجيها من حياتك، أي إقطعي علاقتك بها لست مجبرة على التعامل معها.