استشارات الحب و الزواج

السلام عليكم انا محتاج دكتور نفسي يدلني علي حل لأن...

السلام عليكم انا محتاج دكتور نفسي يدلني علي حل لأن تفاصيل مشكلتي كتير ومش هيكفيها كتابة بس هحاول اختصر .. كنت بحب واحدة وهي بتحبني اكتر وبقالنا 5 سنين سوا لحد ما حصل مشادة واتعصبت عليها وعملت بلوكات وصحابنا اتدخلوا والاهل لما عرفوا اتدخلوا بحكم أننا جيران وأننا كنا علي وشك خطوبة واتقدمت ورفضتني 3 مرات وفي المرة الرابعه وافقت ولانت واتكلمنا يومين تلاته اللي فاتوا كانت كويسة بس مش بتقولي كلام حلو بتعاملني كجواز صالونات وانا لسه مروحناش اتفقنا مع اهلها علي حاجة بتقولي خلي اهلك يأجلوا الموضوع شوية لاني مبقتش حاسه ناحيتك بحاجة وعاوزه اروح اتعالج نفسيا .. ودا كان نفس كلامها طول الفترة اللي فاتت ، احنا بعدنا عن بعض شهرين وخلالهم مبطلتش اكلمها واصالحها وهي كانت سايقه فيها وشيطانها ركبها لحد ما وصل بيا الحال لمرحلة الشك .. هل اللي بتعمله دا يبقي بيه حد تاني مالت ليه في الفترة دي واستغل ضعفها ولقت فيه حاجات نقصاني ولا مجرد حالة نفسية زي ماهي بتقول

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

من الواضح من تصرفاتها بأنها لا ترغب لإتمام الزفاف لسبب لديها عليك أن تعرفه.
لا تفترض سوء النية بداية وتحدث معها بالموضوع وأخبرها بأنك ترغب بتقديم موعد الفرح وأنظر ماذا ستقول لك.
واذا بقيت على هذا الحال حاول أن تتحدث مع أهلها وتتفاهم معهم على ما يجري فليس من حقها بأن تربطك وفي نيتها التخلي عنك في منتصف الطريق.