تفسير الأحلام

السلام عليكم لو سمحت ارجو التفسير بعد آلفجر حلمـت...

السلام عليكم لو سمحت ارجو التفسير بعد آلفجر حلمـت آن حمـآتى رجعت للحياه وفرحت ان هى جت ووقفت قدامها وبوستها ولمست على جسمى وكنت لبسه شي من حاجتها وضحكت وقالت دا ايه وجريت وخفت ادور على باب علشان اغير الحاجه دى مش لقيت باب وخفت ورجعت طلبت منى ادخل الحمام ودتها ودخلتها ووقعت وقالت لى مش تشيلنى جرجرينى وبعديها قامت وجرت ورجعت اعقدت على الكرسي وروحت بوستها بالعلم ان المكان ظلمه وكان مش كويس

الرد من العميل

ارجو تفسير الحلم

الرد من العميل

بعد آلفجر حلمـت آن حمـآتى رجعت للحياه وفرحت ان هى جت ووقفت قدامها وبوستها ولمست على جسمى وكنت لبسه شي من حاجتها وضحكت وقالت دا ايه وجريت وخفت ادور على باب علشان اغير الحاجه دى مش لقيت باب وخفت ورجعت طلبت منى ادخل الحمام ودتها ودخلتها ووقعت وقالت لى مش تشيلنى جرجرينى وبعديها قامت وجرت ورجعت اعقدت على الكرسي وروحت بوستها بالعلم ان المكان ظلمه وكان مش كويس

الرد من العميل

دا ااحلم

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

لقد تمت الاجابة على سؤالك على هذا الرابط
الميت يعيش

الرد من العميل

ارجو الرد

الرد من العميل

ارجو الرد

الرد من العميل

فين الاجابه

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

رؤية حماتك تعود الى الحياة  تدل على أن اهلها يصلوها بالدعاء والاستغفار والصدقة لأن موت الانسان يمثل توقف عمله وطي صحيفته
فإذا عمل له قريب عمرة أو تصدق عنه أو استغفر او دعا له فتحت صحيفته وزيد فيها ذلك فكأنه عاد إلى الحياة مرة أخرى وعاش وكسب حسنات
هذه معنى عودة الميت للحياة لذلك فالرؤيا تبشر بقبول دعاء لها او صدقة من قريب او ولد
وقد ترمز الى حياة امر يسعى اليه الرائي بعد يأسه منه او تجدد امر بعد انقطاع الامل منه
ورؤى الأموات عموما  تدل إما على وعظ للرائي كما في حديث (كفى بالموت واعظا)أو حاجة الميت للدعاء والصدقة والاستغفار ،، قال رسول الله صلى الله عليه وسلم: (إذا مات ابن آدم انقطع عمله إلا من ثلاث: صدقة جارية، أو علم ينتفع به، أو ولد صالح يدعو له)  .