الزواج و الإرشاد الأسري

بنت وحلمت اني انا واخواتي زي كنا ماشين وانا حاطة...

بنت وحلمت اني انا واخواتي زي كنا ماشين وانا حاطة في دماغي اننا بندور علي مكان او تايهين ولاقيت نفسنا واقفين في وادي محاوط بالجبال علوهامتساوي والارض فوق متساوية والجبال والوادي علي شكل داءيرة بس مش مقفولة لانها ليها نزلة وفي نصف الوادي عين مياه صافية وفي نصفها نافورة والعين كبيرة ومش بتطلع المياة برة دايرتها ومزمومة بالرمل زي اللي حد زمزمها بالايد وانا فرحت بالمكان واقولت مياه يعني زرع علي الرغم انه مكان فاضي ورملة فيه ناعمة وصافية ومتساوية ولاقيتني بقول انا عرفت السكة هقول لناس تيجي فلاقيت واحدة صاحبتي وشها اقدامي وبقول انا لاقيته صدفه المكان حلو لاقيت اخويا رد واقلي مش صدفة دا مكان معروف تمشي شرق علي طول تلاقية يعني زي عايز يقول اني هو كان عارف اننا هنقبلة في سكتنا وصحيت
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

إجابة الخبير: إيناس بارود

إيناس بارود

دكتورة نفسية

لقد تمت الاجابة على سؤالك على هذا الرابط
التيه