تفسير الأحلام

السلام عليكم

الرد من العميل

أنا حلمت إنى دخلت كنيسة كنت بدور علي مكان أنام فيه عشان هربانه من بيتي ولما دخل قعدت أدور علي مكان وروحت لصاحبة المكان قالتى ف ناس كتير هتمشي أنهاردة والمكان هيفضي لقيت الايجار غالي ف قولتلهم لا ده و غالي ومشيت قعدت أدور علي مكان أنام في ملقتش ف روحت بيتنا ف الاخر وكلمت بابا قولتلة يخلي مراته تبعد عنى عشان أنا مش عاوزه مشاكل (ولما هربت من الكنيسة كان في ناس منها بتدور عليا عاوزه تقتلني وكان في وآحده اختفت من الكنيسة)مع العلم في الحقيقة بابا مش متجوز وأنا بنام في بيتنا عآدى وعندى ٢٧ سنه و مخطوبه

الرد من العميل

الشرح بالتفصيل

الرد من العميل

لا

الرد من العميل

أنا حلمت إن خطيبي قاعد عندي في البيت ومبتسم وكام فرحانمع العلم هو في الحقيقة خطيبي مسافر الكويت وأنا عندي ٢٧ سنه

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

دخول المسلم للكنيسة والله اعلم إما ان يكون صراع في داخلك او انك تعيش في بيئة غير ملائمة لك وغير قادر على التكيف بها , والكنيسة بالنسبة للمسلم قد تكون تحذير من الشبهات في العبادات فهي سبب في الانحراف او الوقوع في الكفر والشرك والعياذ بالله , ودخول الكنيسة يرمز للعداوات والخلافات بينك وبين من تخالط . ودخول الكنيسة تحذير لك من اتباع المبتدعين والمخالفين لامر الله والمكذبين لما جاء به محمد صلى الله عليه وسلم , ((لَقَدْ كَفَرَ الَّذِينَ قَالُوا إِنَّ اللَّهَ هُوَ الْمَسِيحُ ابْنُ مَرْيَمَ ۖ وَقَالَ الْمَسِيحُ يَا بَنِي إِسْرَائِيلَ اعْبُدُوا اللَّهَ رَبِّي وَرَبَّكُمْ ۖ إِنَّهُ مَن يُشْرِكْ بِاللَّهِ فَقَدْ حَرَّمَ اللَّهُ عَلَيْهِ الْجَنَّةَ وَمَأْوَاهُ النَّارُ ۖ وَمَا لِلظَّالِمِينَ مِنْ أَنصَارٍ (72)وقد تكون الابتسامة بشارة بإذن الله فقد قال تعالى (( فضحكت فبشرناها )) و قد تدل ايضا على الارتياح للطرف الاخر , وتدل على القبول فإن كنت تسعى لعمل فالتبسم قبول بك بإذن الله والتبسم يدل على نشر الطمانينة وروح التفاؤل والفرح بين الناس وذلك منهاج الانبياء نشر المحبة والتفاؤل والطمأنينة , وتدل على الفرح و على زوال الهم بإذن الله