دكتور الشريعة

انا انسة وفي حاجة غريبة جدا انامبرديش اخرج برة...

انا انسة وفي حاجة غريبة جدا انامبرديش اخرج برة البيت مش عارفة لية وقاعدفي البيت علطول ونفس ابقي عادي وخرج وروح وجاي علي العلم اننا عند شلل اطفال وحياتي كلة وقف وبحبي شخص اصغر من في السن واحنا بقي لينا كتير مع بعض بس اهلو رفضني جوزنا اعمل اية ولية انا مبخرجيش فية اية باللة عليك رد عليه ضروري انا تعبانة جدا وعنديش ثقة في نفس خالص ودايما شياف نفس مش حلوة علي العلم اننا بصلي
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

لقد تم الرد على استفساركم من قبل علي الرابط التالي :
القرار في البيت للمرأة