دكتور الشريعة

السلام عليكم لو سمحت يا شيخ زوجي حلف على طلاق...

السلام عليكم لو سمحت يا شيخ زوجي حلف على طلاق ثلاثه واللي بينه وبينه كانت طلقه واحده اللي باقيه لانه كان حلف على قبل كده مرتين واخر مره حلف على ثلاثه قال علي الطلاق بالثلاثه منك لو الكلام ده كان حصل وامراه ابني قالت وانا كذبت عليه وقلت له ما قالكش وهي جاءت يا ترى ايه اللي هيحصل ارجو الافاده سلام عليكم
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

إن استفساركم غير واضح الرجاء التوضيح المقصود بالاستفسار حتى نتمكن من المساعدة والله الموفق