دكتور الشريعة

سؤال شخصى لو اديت لواحده اعرفها ادويه بمبلغ كبير...

سؤال شخصى لو اديت لواحده اعرفها ادويه بمبلغ كبير تديها لمرضى محتاجينها صدقه على روح امى الله يرحمها يارب وبعدين اكتشفت بالصدفه انها راحت وباعت الادويه واخدت فلوسها المفروض انا فى الحاله دى اعمل ايه واتصرف معاهاازاى؟؟ وهل كدا أجر الصدقه راح على امى ولى ايه ؟؟للناس اللى فاهمه ترد عليا من فضلكم
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله، أما بعد فاعلمي سددك الله أن هذا الدواء أمانة عند هذه المرأة، وقد خانت الأمانة.
فالواجب في حقها أن تعيد ثمن الأدوية او ان تشتريها على حسابها.
 ولكن ان كانت المرأة فقيرة، ورأت من نفسها انها أحق الناس بهذه الصدقة، فاتركيها واعفي عنها وسيكون الأجر كاملا بإذن الله.
والله تعالى اعلم.