استشارات الحب و الزواج

انا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

انت بالقسم الخاص بالحب والزواج ونحن نقدم استشارات الحب والزواج وفي حال كانت لديك اي استشارة بهذا القسم يمكنك ان ترسلها لي وانا سأرد عليك باسرع وقت ممكن .

الرد من العميل

ومش عا

الرد من العميل

ومش عا

الرد من العميل

انا مرتبطه بشخص من اكتر من سنتين بس الفتره دي حاسه بيحبني اكتر من الاول وفنفس الوقت حاسه مخبي عليا حاجع

الرد من العميل

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

الوضوح في العلاقات العاطفية شيء يقويها ويبدد أي أفكار سلبية أو مشوهة تباغت الطرفين, وطالما أنك تشعرين بحب هذا الشخص أكثر من السابق فلربما أن تركيزك بهذا الشخص أصبح أكبر أو أن الوقت الذي تقضونه معًا أكبر ما يجعلك تشعري بأنه يخفي عنك شيء..أي لانتباهك لتفاصيل غير ضرورية.

وإذا كان الهاجس داخلك يكبر فبكل بساطة حاولي أن تُشعري الطرف الآخر بالأمان وبأنه يستطيع مشاركتك أي مشكلة أو فكرة تواجهه, تحدثي معه بوقت هادئ وأخبريه أنك صديقته قبل أي شيء وأنه بإمكانه الاعتماد عليك في أي مساعدة يحتاجها, وأشعريه بنضجك ووعيك في العلاقة بشكل دائم, وهذا الأمر سيجعله يشاركك أي شيء يخفيه إذا ما كان موجودًا لأنه سيشعر بمسؤوليتك.

الرد من العميل

انا حاسه انوا معاه خط تاني ومخبي عليا وبكام بي حد تاني

الرد من العميل

وبيكلم حد تاني

الرد من العميل

هو بيهتم بكل تفاصيلي حتي لو حس اني محتاجه حاجه بلاقه بعتلي فلوس وف يوم رن عليا من رقم غريب فانا رديت وقالي ده رقم اختوا بس بعد فتره لما ركزت ف الرقم لقيتها هو هو الي بيبعت من عليه الفلوس وقالي أن هو بيشحن من سنترال اختي بعد ما ينزل المهم جيت ارن ع الخط كتير جدا محدش بيرد وبسالوا بيقولي دي هي مشغوله

الرد من العميل

علي حين أن انا اوقات كتير بلاقي الخط انتظار ومش بترد عليا شكيت ف الموضوع روحت كل ما ارن عليه القي تليفونوا مقفول وألقي الخط التاني انتظار

الرد من العميل

لحد ما جه ف يوم كانت الساعه 2:30باليل برن عليه لقيت تليفونوا مقفول جيت ارن ع الخط الي هو بيقول بتاع اختي لقيتوا انتظار استنيت شويه جتلي رساله أن تليفونوا اتفتح رنيت ع الخط التاني لقيت المكالمه خلصت

الرد من العميل

لما بعاتبوا بيقولي صدفه وأن هي اكيد كانت بتكلم واحده صحبتها

الرد من العميل

ويحلفلي أن هو بيحبني

الرد من العميل

وانا مش عارفه اعمل اي

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

شكوكك فس مكانها فالإهتمام الزائد غير المعتاد عليه يدعو للشك، وموضوع إقفال خطه عندما يكون الخط مقفول دليل على أنه خطه.
إفتحي معه الموضوع وقولي له بأن لديك شعور بأنه يخفي شيء ما وأنك تنتظرين لحين قيامه بالبوح به.
وبعدها لا تفتحي معه الموضوع أبدا ووحدها الأمور سوف تتكشف لك وبعد مرور وقت على الموضوع رني على الرقم ولكن ليس من رقمك في وقت يعرف أنك نائمة به.