استشارات الحب و الزواج

بنت الجيران كانت عامله بلوك بقاله ٧ سنين بدون سبب...

بنت الجيران كانت عامله بلوك بقاله ٧ سنين بدون سبب بعتلها في اولي ثانوي add قبلت انها تستقبل رسايل مني بس بعدها عملتلي بلوك و بعتلها من اسبوعين follow انستجرام بعدها ب اسبوعين تقريبا لقيتها فكت بلوك الفيس بوك مش فاهم هي عايزه مثلا ابعتلها add فيسبوك عشان تتأكد اني بحبها مثلا او تتأكد من حاجه + هي كانت مرتبطه بس بعد اسبوعين حصل مشاكل و سابته + انا بحبها جدا جدا جدا من وانا صغير بحبها و شاريها و بخاف عليها و لما ارتبطت بقيت مضايق و مليش نفس لحاجه هل اروح ابعتلها رساله ماسنجر و اصارحها بس في نفس الوقت خايف بقول دول جيران لو راحت قالت ل باباها ممكن يحصل مشكله معايا انا و بابايا و نخسر الجيره و في نفس الوقت خايف ل تضيع مني
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع خبيرة الحب والزواج عليها قبل أن أقوم بإيصالك بها؟
لا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

هي لن تعرف بأن تفكر بها أو تحبها عندما ترسل لها طلب صادقة دون أن تخبرها بما لديك؟؟
اذا كنت تخاف من أن تخبر والدك تحدث معها بشكل عام بداية بمعنى اطلب منها كتاب أو إسألها عن أي موضوع قد يكون مشترك بينكم وأفتح موضوع للنقاش بينكم بداية وبعد فترة ومن خلال ردة فعلها وطريقة تعاملها معك سوف تحدد اذا ما كنت ستخبرها أم لا .

الرد من العميل

مش بتعامل معاها بشكل مباشر الطريقه الوحيده عشان اتعامل معاها هي الفيسبوك ابعتلها add و او قبلت ابتدي افتح مواضيع مشتركه لحد ما اعرف رد فعلها ( و هل متوقع انها هتقبل ال add ولا هتعمل بلوك تاني)

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

أنت تقول بأنها فكت البلوك عنك في أول الرسالة وبالتالي سوف تقبل طلب الصداقة الذي سترسله لها.
اما في حال لم تقبله أو عملت بلوك في هذه الحالة عليك ان تنسى موضوع التواصل معها لانها في هذه الحالة غير متقبلة لفكرة أن تتحدثوا معا.

الرد من العميل

تمام هبعتلها طلب صداقه النهارده لو قبلت هفتح كلام معاها و اتعامل عادي لحد ما اشوف رد فعلها

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

تمام أتمنى لك التوفيق ، أهلا بك