الخبير المالي

عايز اخد قرض علي المعاش عن والدي لان عندي اصابه...

عايز اخد قرض علي المعاش عن والدي لان عندي اصابه فبجدد المعاش سنوي ودلوقتي اخد تجديد سنتين فهل اقدم علي قد السنتين ولا اكتر
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع الخبير المالي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
طلب بنك رقم تاميني ومفردات وجبتهم بس موش مكتوب فيهم السنين كانه دايم ولما سالت الدكتور هوا ايدى عترحع تاني قال لا بس لازم التحديد فهل ده يوقف القرض

الرد من العميل

قرض شخصي

الرد من العميل

مده المعاش سنتين وقابل لىتجدؤد قولهم ايع في البنك

الرد من العميل

يعني اقدم تسديد سنتين ولا اقدم علي سبع سنين

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

عميلنا العزيز اود ان اوضح لك ان الموضوع يخضع للبنك كما يضع لمنظورك الشخصي.
في حال قمت باخذ القرض على فترة طويل ولسبب ما توقف المعاش فان الاقساط يجب ان تسدد وسوف تطالب بها وفي حال لم تتمكن من السداد فانه سوف يتم ملاحقتك قانونيا.
لذا فيجب التفكير في الامر وفي حال لم تكن مضطرا بشكل كبير جدا على زيادة عمر القرض فاكتفي بقرض تستطيع سداده في خلال سنتين.