Lawyer

هل مكاتب الهجره في مصر معتمده وفي مكتب immigration...

هل مكاتب الهجره في مصر معتمده وفي مكتب immigration exploring هل حضرتك سمعت عنه انا اسف لو بسأل بالعربي بس عشان اعرف اشرح بارتياحيه لأن المفروض ابتدي في الإجراءات السبت القادم؟

إجابة الخبير: Doaa Abd El-Jawwad

Doaa Abd El-Jawwad

Attorney

نرحب بثقتكم بنا وانضمامكم الينا وتشريفكم لنا في القسم القانوني
عليك طرح استفسارك تفصيليا
وسوف نجيبك في اسرع وقت ان شاء الله طبقا لما فهمناه من الوقائع المعروضة علينا ،،،

الرد من العميل

في مكتب في مصر اسمه immigration exploring اول مكرم عبيد مدينه نصر عاوزني ادفع حوالي ٩٠٠٠٠ مقابل الهجره لكندا وانا عاوز اروح بس قلقان هل هو معتمد واي اكتر حاجه معتمده ممكن اروحها؟

إجابة الخبير: Doaa Abd El-Jawwad

Doaa Abd El-Jawwad

Attorney

عليك التوجه الي السفارة الكنديى لمعرفة المكاتب المعتمدة للهجرة