استشارات الحب و الزواج

السلام عليكم انا شابة ١٩ سنة من القاهرة في السنة...

السلام عليكم انا شابة ١٩ سنة من القاهرة في السنة التانية كلية الزراعة بحب شاب ٢٨ سنة من سوهاج دبلوم زراعي و بيشتغل مندوب توصيل بمرتب كويس اتقدملي و بابا رافض اني اروح سوهاج و الشاب قاله هيجيبني القاهرة كل شهر او كل ما اهلي يحتاجوني وبابا مصر على الرفض بيقول ليه البهدلة دي مش مقدر اننا بنحب بعض و عمي عنصري كان هيكلمه و لما شاف صورته و ان بشرته غامقه رفض يكلمه و قالي الموضوع خلص قولتله الشكل مش بيدوم و اهم حاجه المعاملة الحسنة و الاخلاق و الدين و انا حابه اني اكمل حياتي معاه و عايزاه و هو كمان عايزني و لما اتجوز اقدر اكلم اهلي كل يوم مكالمة فيديو وهو مش هيمنعني اني اروحلهم في اي وقت بس بابا مصر على رفضه بحجة المسافة و بيقول انا ولي امرك و انا رافض انا مش هجبرك على جواز بس انتي برضه مش هتجبريني على جواز و قلت لهم انا متحمله مسؤولية قراري ارجو افتائي بحل اسفه عالإطالة

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

لو أرتبط بشاب يسكن بنفس المكان وبعد فترة من الزمن جائه عمل ببلد آخر وأخدك معه ماذا سيفعل أهلك وقتها من المؤكد بأنهم لم يمنعوكي من السفر معه.
والإتصالات لم تترك أي إنسان بعيد تحدثي معهم بهذا المنطق علهم يقتنعون بالموضوع.
وهناك حل آخر بأن يقنعهم بأنه سيحاول أن ينقل عمله لمنطقة سكنكم لحين إتمام الزفاف.
عليه أن يحاول ويجرب فسبب رفضهم غير مقنع فالإنسان يكون حيث يرزق وزوجته تتبعه أينما وجد.