الخبير المالي

هل أنا لو عملت شهادة قمه في بنك مصر بقيمه ١٠٠٠...

هل أنا لو عملت شهادة قمه في بنك مصر بقيمه ١٠٠٠ جنية اقدر اخد عليها قرض بقيمه قد اي

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

عميلنا العزيز اود ان اوضح لك ان البنوك في مصر تقوم بمنح قروض بضمان الودائع او شهادات الاستثمار بقيمة تصل الى 90% من قيمة الوديعة تقريبا.
بمعنى انه في حال كنت تريد اخذ قرض بضمان وديعة او شهادة استثمار بقيمة 1000 جنيه تكون قيمة القرض بحد اعلى 900 جنيه.