دكتور الشريعة

ومعرفش هترد على الرسالة دي ولا اي بس انا دلوقت...

ومعرفش هترد على الرسالة دي ولا اي بس انا دلوقت معايا مبلغ مالي من لينك بتبعته لناس وتحمل ليهم التيك توك وتعمل حساب ليهم والمقابل بتاخد مبلغ ع ال ٢٠ بتاخد ٣٠٠٠ج وأغلب الناس اللي عملتلهم دا مسحته من عندهم بعد م سجلت والباقي مسحه أو مبيدخلش عليه خالص ودلوقت سألت ناس الفلوس دي حرام ولا حلال ولو حلال بطلع منها كام لله يااريت ترد عليا وانا مصرفتش حاجة منهم لحد الان مستني الرد لحضرتك لأن مش لاقي اي رد من اي حد

الرد من العميل

ومصرفتش حاجة منهم لحد الان ولو حلال هل فيه نسبه بتطلع لله لو حلال الكلام دا مع العلم معايا ٥٠٠٠ج

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

لقد تم الرد على استفساركم من قبل علي الرابط التالي :
حكم المال العائد من برنامج التيك توك