استشارات الحب و الزواج

هناك شخص تقدم للزواج بي انا منفصلة ومعنديش اولاد...

هناك شخص تقدم للزواج بي انا منفصلة ومعنديش اولاد وهو متزوج وعنده اولاد بس هناك مشاكل كتير مع زوجته ووقت ماتقدملي كانت زوجته عند اهلها من شهور المهم انا وافقت وبشأ بينا حب بس لما اهله عرفوا كانوا معترضين خوفا على أولاده الثلاثة وكانوا عايزينه يرجعها باي شكل وفضلوا يضغطوا عليه كتير هما ماكنوش رافضين بشكل شخصي هما كانوا رافضين الموضوع في حد ذاته .وهو كان بيحبني جدا وكان متمسك بيا وكان مستعجل أننا نتجوز باي شكل عشان يحطهم قدام أمر واقع المهم ده محصلش وحد قريبه عمله كمين في بيته وجابله اهله كلهم وخدوه عندها وهو كان رايح عشان يعمل مشكلة عشان يقفل الموضوع بس معرفش ورجعنا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

طبعا لا تعودي فأنت لست لعبة بيده ولست حقل تجارب إذا تمكن من ترتيب أمور حياته وبيته وزوجته لن يعود وعند الخلافات يتذكرك ويعود لك.
بأي منطق يتحدث ويطلب منك الانتظار شهرين بعد تركك.
طلاقك لا يعني أبدا أن تكوني مجرد تسلية بيد أي كان هو رجل عاقل راشد بالغ ومن المفترض بأنه يعرف ما يريد ومسؤول عن تصرفاته وعن سلوكه وليس كما يدعي بأنه ضغط عليه من أهله.
هو في النهاية إختار مع من يريد أن يكون وانت لست إحتياط لا تضعي نفسك في هذا المكان لانه ظلم لنفسك لشخص لا يستحقك أصلا.