تفسير الأحلام

انا حبمت حبم

الرد من العميل

اني وقفه وسط زوع في ورود بمبي وكان في نحل ضكل اجنحتو زاي الفراشه شكلها جميل كانو اتنين واقفين علي ايدي بعدين نحل كتير ابتدا يدخل جوه بقي ويملاه وحسيت وقتها بطعم العسل علي لساني مسكر وصحيت من النوم

الرد من العميل

كنت عوزه اعرف تفسيرو ايه

الرد من العميل

عوزه اعرف تفسير كل حته ف الحلم ومعناها ايه قبل ما انام قعدت اتكلم مع ربنا

الرد من العميل

اني وقفه وسط زوع في ورود بمبي وكان في نحل ضكل اجنحتو زاي الفراشه شكلها جميل كانو اتنين واقفين علي ايدي بعدين نحل كتير ابتدا يدخل جوه بقي ويملاه وحسيت وقتها بطعم العسل علي لساني مسكر وصحيت من النوم

إجابة الخبير: كايد محمد

كايد محمد

مفسر الاحلام

الرؤيا طيبة . وفيها ما يدل على الفرج , والحديقة والخضار يدلان على الحياة وعلى السعادة وأحياء أمر الأنسان وأقبال الخير عليه , والورد يدل على الكلام الطيب والحديث الطيب والبشرى , وتدل الحديقة أو البستان على الذرية للأنسان وكثرتها , وتدل على الأرزاق الطيبة والحلال بإذن الله تعالى , واما النحل فهوا يدل على اهل الخير والنفع من الناس ويدل على البركة في الرزق وفي المعاش ان شاء الله .