تفسير الأحلام

كنت في محل لبيع المأكولات وكنت ماسكه مج وفي رز...

كنت في محل لبيع المأكولات وكنت ماسكه مج وفي رز باللبن وعماله اكل فيه وكان ابني معايا وكان ولد من الي اشتغلوا في المحل ماسك طاجن في ايده وانا بقله ايه ده قلي دائرة لسان عصفور وانا قلتله بعمله في البيت وابني أعد يبصلي وبعدين قلتلهم طب الرز اللبن ده بكام قلولي 15جنيه ادتهم 50قلولي مفيش فكه اطلعت من جيبي 15جنيه وادتهلهم وابني كان معاي بيشتري حاجه بس مستني يدفع

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل رؤية المحل على الدنيا, الأرز باللبن يدل على الفطرة السليمة وعلى الرزق والعطاء والفضل والأجر والثواب من الله تعالى لك, وتدل الرؤيا على البركة في الرزق وفي الذرية, وتدل الرؤيا على هداة البال وعلى حسن الحال والخمسين تدل على الأجر والثواب وعلى أجر الصلوات الخمس قال تعالى(وَفِي السَّمَاءِ رِزْقُكُمْ وَمَا تُوعَدُونَ (22) فَوَرَبِّ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ إِنَّهُ لَحَقٌّ مِّثْلَ مَا أَنَّكُمْ تَنطِقُونَ)