دكتور الشريعة

انا يا فندم قراء فاتحه على واحده قربتى من بعيد...

انا يا فندم قراء فاتحه على واحده قربتى من بعيد ويتيمه بس كنت غلطط قبل كده كتير وانا سامحتها لوجه الله بس شرط عليها اى غلطه تانى هيبقى هذا فراق بينى وبينك بس قرأت الفاتحه وتمام وقبل الخطوبه بى ايام قالتى انها حصل معها كذا وأنها غلط تانى بس غصب عنها وانا مش عارف اعمل ايه وعاوز اعرف حكم ربنا والشريعة
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
شكرا

الرد من العميل

مستنى الرد يا افندم

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

إن استفساركم غير واضح الرجاء التوضيح المقصود بالغلط حتى نتمكن من المساعدة والله الموفق

الرد من العميل

انها نامت معا شخص

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

السائل الكريم:
لا يحل لك مطلقا الزواج منها وإلا تكون ديوثا، قال تعالى:  (الزَّانِي لَا يَنكِحُ إِلَّا زَانِيَةً أَوْ مُشْرِكَةً وَالزَّانِيَةُ لَا يَنكِحُهَا إِلَّا زَانٍ أَوْ مُشْرِكٌ ۚ وَحُرِّمَ ذَٰلِكَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ (3))النور.

الرد من العميل

شكرا ارحت قلبى

الرد من العميل

أرجو منك النصيحه لي لوجه الله

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

عليك اللجوء إلى الله والسعي في البحث عن زوجة صالحة ذات خلق ودين تعينك في دينك ودنياك .

الرد من العميل

علشان اخلص ضميرى قدام ربنا هيا دلوقتى بتقولى انى انا ظلمها وأنه ده كله حصل قبل ما اقراء الفاتحه وانتا ظلم هل انا كده ياشيخ ظالم بالله عليك رد عليا

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

هي من ظلمت نفسها بوقوعها بالحرام، وعلاقتك معها قبل العقد علاقة محرمة فهي امرأة اجنبية عنك ولا تحل لك.

الرد من العميل

اهلى واهلها بيضغطوا عليا هو ايه السبب وانا مش عاوز اقول حاجه لوجه الله وخوف من الله اخلينى كاتم فى نفسى وسرها هيفضل فى الكتمان وامى زعلانة منى وقالت مش احضر فرحك على حد تانى وهما مش عارفين حاجه قولى ياشيخ اعمل ايه معهم

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

السائل الكريم:
ننصحك بأن تخبر والدتك وحدها وأن تقسم عليها ألا تفضحها.