دكتور الشريعة

حدث معي علاقة من قبل بدون رضايه ولما كشفت الدكتوره...

حدث معي علاقة من قبل بدون رضايه ولما كشفت الدكتوره قالتلي ان غشاءي مطاطي وانو في وسع شويه لو انا ديقت المكان دا هل دا حرام وهل من حق الشخص الي هتجوزو اني احكيلو كل حاجه

الرد من العميل

؟

الرد من العميل

انا حصل معايه علاقة بدون موافقتي ورحت كشفت عند طبيب وقالي ان نوع الغشاء مطاتي بس في وسع بسيط لو انا عالجت الوسع دا هل دا حرام وهل المفروض احكي للشخص الي هتجوزو او لا

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله أما بعد فاعلمي سددك الله أن التدخل في هذه الأجزاء من الجسم يعد تغيير لخلق الله، ويخشى معه انفضاض الغشاء، فاتركيه على حاله.
أما بالنسبة لموضوع زوجك فلا يشترط إخباره بماضيك، وخاصة أن غشاء البكارة لم ينفض.
ف الستر قد حل من الله عليك، فاتمي ستره عليك، ولا تخبري أحذا بذلك.
والله تعالى اعلم

الرد من العميل

ممكن حضرتك تبعتلي رقم حضرتك ف علشان محتاجه اسال حضرتك بشكل اوضح علشان افهم الصح لو من الممكن

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

سأخبر الإدارة بحاجتك للاتصال، ويقومون بالاتصال لك في أقرب وقت إن شاء الله.

الرد من العميل

شكرا جازك الله خير

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

العفو منك، أختنا الكريمة.